Τρόποι Πληρωμής και Ασφάλεια Συναλλαγών

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα:

Στο www.littlelab.gr γίνονται δεκτές οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover και Mαsterpass). 

Η πληρωμή γίνετε μέσω ανακατεύθυνσης σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας. Κανένα στοιχείο της πιστωτικής , χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας δεν αποθηκεύετε στην ιστοσελίδα www.littlelab.gr. Σημειώνεται ότι το Littlelab δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η παράδοση των παραγγελιών όπου η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας, με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής ταυτότητας. Παραγγελίες με πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν παραδίδονται σε τρίτο πρόσωπο. Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνονται οι νόμιμοι φόροι.

Αντικαταβολή:

Η αντικαταβολή είναι μια έξτρα υπηρεσία της courier και σημαίνει πως η πληρωμή της αγοράς σας γίνεται κατά την παράδοση του προϊόντος. Ο courier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση στα έξοδα παραγγελίας σας, 2€.

Ασφάλεια Συναλλαγών με τη χρήση καρτών:

Για όλες τις ηλεκτρονικές πληρωμές χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 256-bit (SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Shopping Cart
Skip to content